Laddar

Fjärrtransporter inrikes

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0

Dagliga transporter till Göteborg, Skåne, Västergötland och Värmland

LBC Värm-Dal kör egen linjetrafik dagligen, till Göteborg, Skåne, Västergötland och Värmland. Våra fjärrtransporter erbjuder effektiv logistik som minskar dina kostnader. Vi är punktliga och pålitliga för att undvika förseningar i din produktion. Vår anpassningsbarhet efter dina specifika behov gör oss till det perfekta valet för flexibla företag. I tillägg till vår linjetrafik har vi även fjärrekipage som kan ta ert gods dit det behöver att hamna tryggt, snabbt och kostnadseffektivt!

 

Linjetrafik till Småland två dagar i veckan

Utöver det kör vi också linjetrafik till Småland två dagar i veckan och transporterar dagligen flis, spån, biobränsle och virke från sågverken i vårt område till olika orter i Sverige. Vi använder oss av optimerad lastning för maximal effektivitet och miljövänligare alternativ med moderna fordon för en mer hållbar framtid. Våra flexibla tjänster är speciellt utformade för företag som vill öka sin produktivitet samtidigt som de minskar sin påverkan på miljön.

 

Transport av containrar med simalift

Vi transporterar 20 till 40 - fotscontainrar från järnvägen i Åmål till industrier i närområdet med simalift. Med vår simalift kan vi garantera att dina containrar transporteras tryggt och effektivt till önskad destination.

Anlita oss för flexibla och personliga transporter, våra erfarna chaufförer och transportledare arbetar hårt för att säkerställa att ditt gods transporteras på ett tryggt och effektivt sätt. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och vi är alltid redo att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Vi är engagerade i att överträffa dina förväntningar och leverera en personlig och pålitlig service varje gång!


Vid frågor kring fjärrtransporter kontakta Gordon eller Fredrik.

Artnr: fjarrtransporter_inrikes

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Vi följer de allmänna bestämmelserna: Alltrans 2007
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0