Anlita oss för fjärrtransporter - inrikes och utrikes!

  

 

FJÄRRTRANSPORTER INRIKES

Dagliga transporter till Göteborg, Skåne, Västergötland och Värmland

LBC Värm-Dal kör egen linjetrafik dagligen, till Göteborg, Skåne, Västergötland och Värmland. Våra fjärrtransporter erbjuder effektiv logistik som minskar dina kostnader. Vi är punktliga och pålitliga för att undvika förseningar i din produktion. Vår anpassningsbarhet efter dina specifika behov gör oss till det perfekta valet för flexibla företag.


Linjetrafik till Småland 2 dagar i veckan

Utöver det kör vi också linjetrafik till Småland 2 dagar i veckan och transporterar dagligen flis, spån, biobränsle och virke från sågverken i vårt område till olika orter i Sverige. Vi använder oss av optimerad lastning för maximal effektivitet och miljövänligare alternativ med moderna fordon för en mer hållbar framtid. Våra flexibla tjänster är speciellt utformade för företag som vill öka sin produktivitet samtidigt som de minskar sin påverkan på miljön.

 

Transport av containrar med simalift

Vi transporterar 20 till 40 - fotscontainrar från järnvägen i Åmål till industrier i närområdet med simalift. Med vår simalift kan vi garantera att dina containrar transporteras tryggt och effektivt till önskad destination.

Anlita oss för flexibla och personliga transporter, våra erfarna chaufförer och transportledare arbetar hårt för att säkerställa att ditt gods transporteras på ett tryggt och effektivt sätt. Vi förstår att varje uppdrag är unikt och vi är alltid redo att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Vi är engagerade i att överträffa dina förväntningar och leverera en personlig och pålitlig service varje gång!


 


FJÄRRTRANSPORTER UTRIKES

Trafikering av hela Norge och Danmark vid behov

Vi kör dagligen på Oslo och därutöver trafikerar vi hela Norge och Danmark efter behov. 

Våra fjärrtransporter är både effektiva och pålitliga. Med daglig trafik till Oslo och behovsanpassade transporter i Norge och Danmark kan vi erbjuda snabba leveranser utan dröjsmål.

Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för att möta alla våra kunders behov. Vår erfarna personal, moderna fordon och användning av miljövänligt biobränsle säkerställer en hög kvalitet på alla våra transporter samtidigt som vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljö.

 

Vi följer de allmänna bestämmelserna: Alltrans 2007/NSAB 2015