Entreprenad

LBC Värm-dal har sedan flera år arbetat med olika typer av markarbeten såsom schakter, rörbroar, vägtrummor och massförflyttningar.
Vi utför också kompletta markentreprenader av olika slag och färdigställer kompletta grunder till maskinhallar, villor m.m

Vi på LBC Värm-dal är experter på markarbeten och hela processen kring entreprenader. Vi har lång erfarenhet av att utföra en mängd olika markarbeten, från små projekt till större entreprenader, allt för att uppfylla våra kunders behov. Vi är stolta över att ha ett team av erfarna och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens behov i första rummet.

Vi är specialister på att utföra markarbeten av högsta kvalitet och vi sätter alltid säkerheten i fokus. Vi använder moderna verktyg och tekniker för att säkerställa att varje projekt utförs på ett snabbt och effektivt sätt. Vårt mål är att göra varje projekt till en smidig och effektiv process för både dig som kund och för oss som entreprenörer. Vi tar hand om hela processen från start till mål, så att du kan luta dig tillbaka och lita på att vi tar hand om allt åt dig. 

Våra entreprenadtjänster

Vi är en erfaren entreprenör som tar ansvar för alla delar av våra entreprenadtjänster. Vi ingår avtal med beställare och levererar högkvalitativt arbete som överträffar deras förväntningar. Vårt åtagande är att ge dig den bästa möjliga förklaringen till vad vi kan erbjuda när det gäller markarbeten, schakter, rörbroar, vägtrummor, massförflyttningar och kompletta markentreprenader. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med din nästa projekt!

Markarbeten

När det gäller markarbeten är vi experter på grundläggning av byggnader. Vi tar ansvar för att leverera högkvalitativt arbete enligt våra åtaganden och avtal med beställare. Som entreprenör har vi erfarenheten och förmågan att förklara processen från start till slut för våra kunder, vilket ger dem trygghet i vår leverans. Med vår kompetens som företag inom markentreprenad kan du lita på oss att utföra ditt projekt professionellt och effektivt.

Kompletta markentreprenader

Vi på företaget tar ansvar för projektledningen från start till slut och ser till att leveransen uppfyller de krav som beställaren ställt i avtalet. Vi utför schakt- och grävarbeten med hög kvalitet och precision samt installation av VA-ledningar för en komplett markentreprenad. Vårt åtagande som entreprenör är att ge förklaringar om arbetet under processens gång och säkerställa nödvändiga godkännanden från myndigheter.

Schakter

Vi på LBC Värm-dal erbjuder en rad olika tjänster inom schakter. Vi har lång erfarenhet och tar ansvar för plantering av växter i trädgårdsmiljöer samt flyttning eller uttagande av jordmassor för anläggningar, beroende på beställarens behov och åtagande. Som entreprenör strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativt arbete och följer noga våra avtal med kunderna.

Rörbroar

Tillfartsvägar till broprojektet planeras och anläggs för att säkerställa smidig transport av material och utrustning. Förankringssystem som säkras med kablar från brobana ner i fundamentet används för att garantera stabiliteten hos rörbroarna under olika väderförhållanden. Vår entreprenörsroll innebär ett åtagande om ansvar, där vi genom vårt arbete följer avtal och leveranser samt ger tydliga förklaringar till beställarens önskemål.

Vägtrummor

Vårt företag ansvarar för leverans av högkvalitativa vägtrummor till entreprenörer och beställare. Vi har ett åtagande att leverera produkter som uppfyller de högsta standarderna inom branschen. Våra vägtrummor är tillverkade enligt avtal och vi kan ge en förklaring om varför de är det bästa valet för ditt projekt.

Massförflyttningar

Vi tar ansvar för massförflyttningar av olika slag och ser till att arbetet utförs enligt avtal med beställaren. Vår entreprenör levererar högkvalitativa resultat inom rimlig tidsram och vi tar stolthet i vårt åtagande att göra varje projekt till en succé för företaget och dess kunder. Vi kan ge detaljerad förklaring om vår process från start till leverans, vilket gör oss till ett pålitligt val för massförflyttningar.

Grunder till maskinhallar och villor

Förklaring av grunder till maskinhallar och villor: En grund är ett viktigt åtagande för både beställare och entreprenör. Det kräver noggrann planering, leverans och arbete för att se till att byggnaden står stadigt på marken. Detta ansvar delas mellan företaget som utför arbetet och kunden som beställer det, med hjälp av ett tydligt avtal. 

Att anlita en erfaren entreprenör minskar risken för felaktiga beräkningar eller skador i framtiden - LBC Värm-dal!